Dagbog: Planteprojekt 2

En stor del af at lege med planterne har været at vande; at bruge skeer til at flytte vand rundt med er spændende og sjovt. Ofte kom der mere vand på bordet og ind i munden end planterne fik. I kan se hvordan de vander på klippet nedenfor:

Den 12. maj, efter at havde vandet, plantede vi sukkerærterne ud til gæret eller hegnet som omringer børnehaven.

This slideshow requires JavaScript.

Vi samarbejdede 2 voksne med omkring 10 barn om at få planterne i jorden ved gæret. Nogle børn kom og gik mens andre var med fra start til slut. Flere barn kom og så på, det tog omkring 2 timer. For mange af drengene var oprydningen mere spændende end plantningen. De kørte græsset væk med anhængerne til cyklerne. De var først tilbageholdende for at løfte græsset og røre ved jorden, men det tog ikke længe før de kastede rundt med det.

This slideshow requires JavaScript.

Efter vi blev færdig med at plante sukkerærterne ud, vaskede vi flamingorammen og plantede ærteblomster.

This slideshow requires JavaScript.

10 af de 40 ærteblomster skal ind i vinduet mens vi planter resten ud til gæret. Uventet for mig blev mulden eftertragtet at lege med. En dreng spurgte om han måtte få lov at lege med det, så jeg fandt en kasse med muld til ham. Der gik ikke længe før alle børn ville være med. Den muld de leger med her på billederne skal være i de farverige krukker i vinduet som jeg viste i forrige blog post. Imorgen, mandag den 18. mai, skal vi desuden bruge mulden til at plante i gamle brugte sandkassespande. Det bliver specielt kråkebollerne som skal være med. Vi skal bore huller i spandende, banke søm i vindueskarmen og hænge dem op med snor.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s